Po hokejových zápasoch v Poprade budú dopravu regulovať policajti

13.10.2005 Poprad

Poprad 12. októbra (TASR) - Po každom hokejovom zápase v Poprade budú regulovať odchod vozidiel z parkovísk pri Tatravagónka aréne príslušníci mestskej a štá...
Poprad 12. októbra (TASR) - Po každom hokejovom zápase v Poprade budú regulovať odchod vozidiel z parkovísk pri Tatravagónka aréne príslušníci mestskej a štátnej polície.

\"Som pravidelným návštevníkom hokejových zápasov, preto problém s odchodom áut z parkovísk dôverne poznám. Často tam dochádzalo ku kolíznym situáciám. Vodiči museli veľmi dlho čakať, kým sa dostali na hlavnú cestu, čo stupňovalo nervozitu, \" vysvetlil dôvody regulácie dopravy primátor Popradu Anton Danko.
Novinku už mestskí policajti vyskúšali po nedeľňajšom hokejovom zápase s Martinom. Odchod vozidiel s parkovísk bol podstatne rýchlejší. V piatok po zápase Popradu a Zvolena sa k mestským pridajú aj policajti z dopravného inšpektorátu. Dopravu budú regulovať spoločne. Zároveň bude vypnutá svetelná signalizácia na štátnej ceste I/18 - Štefánikovej ulici, aby sa odchod vozidiel čo najviac urýchlil.
 

Vyberte región

mark